Skötare

Är du redan skötare eller vill du bli? '
 
Oavsett om du redan är skötare eller vill bli, är du välkommen på nästa skötarmöte som är söndagen v.41, 13/10
Detta möte är obligatoriskt att komma på vilket innebär att om du är skötare nu men inte kommer på mötet mister du din sköthäst. Det är alltså jätteviktigt att du kommer på söndagen den 13 oktober för att vara kvar som skötare på "din" häst.
 
På mötet finns det även möjlighet att byta till en annan sköthäst, byta dag eller bli skötare på någon utav våra fina ridskolehästar/ponnyer.
 
Har du frågor? Mejla till Us-mejlen [email protected]
 
 
 
 
 
 


Hösten 2013

Välkommen tillbaks till höstterminen!
 
Hästarna har nu haft 4 veckors sommarbete nere i Hästevik och är nu tillbaka på Bulycke igen. Lektionerna börjar denna vecka, men det blir lugna pass i skritt o trav för att hästarna ska komma igång ordentligt efter längre vila.
 
NYHETER
Us-styrelsen har fått tillskott utav Louise Lagerholm och Agnes Engelbrektsson. Presentation kommer inom kort! Vi har även startat upp ett nytt projekt som heter "MUS" =  Mini-US där barn mellan 9-12 år ingår.
 
Vi har redan nu börjat planera inför spökrunda som kommer ligga runt Halloween och det årliga Lucisfirandet i december. Planen är även att anordna lite smått o gott i stallet för alla ungdomar på Bulycke! :)
 
Knatteridningen drar igång nästa vecka (v.34) o därefter är det knatte v.37, 39, 42, 45, 48. Du som är skötare skall hjälpa till att leda på minst 3 knatteridningar/termin. Även du som inte är skötare men vill hjälpa till att leda är välkomna.  Samling i stallet kl.10.00 på söndagarna då det är knatte.
 
 
 
 
 


Presentation Annelie

Hej hopp i lingonskogen!
 

Jag heter Annelie Larsson och sitter som ordförande i Us-styrelsen.

 

Gick på Real-gymnasiet, naturbruksprogrammet med inriktining hästhållning och är diplomerad hästskötare. Idag jobbar jag som hästskötare på polisrytteriet samt som stallvärdinna/helgjobbare på Bulycke RF. Jag satt med i Us-styrelsen under många år (då som knatteansvarig) men tog en paus och är sedan våren 2012 tillbaks i styrelsen.

 

Har ridit på Bulycke sedan jag var 8 år och rider just nu lektion på måndagar i UG-gruppen. Förutom att jag rider på lektionshästarna, rider jag Loorenzo som står uppstallad i Bulyckes privatstall. Loorenzo är en privathäst som tävlat t.o.m 1,30m i hoppningen med hans ägare.

 

Jag rider mest dressyr, då det är dressyr jag är mest intresserad av. Detta året tävlar jag BohusCupen i dressyr på hästarna Carany TH och Loorenzo. Min favorithäst av lektionshästarna är Willemijn Lady H "Lady" som jag deltog på i dressyrlaget förra året, det är även Lady som jag är Bulycke Mästare på 2012 och 2013.

 

 

 

 
 



Tack för ditt besök! Välkommen tillbaka till Bulyckes US-blogg.