Emma

Hej!
 
Jag heter Emma och jag är snart 15 år. Jag har ridit i lite mer än 9 år och har en egen stor häst som heter Cape Fear SN "Casper". Förut hade jag en ponny som hette Sydney som jag var med i Bohus cupen dressyr på. Jag är skötaransvarig i US så till mig kan ni ringa om ni vill börja sköta någon utav ridskolehästarna.
 
 
 


Felicia

Hej Allihopa!
 
Jag heter Felicia och är 19 sommrar gammal. Jag har ridit på bulycke sedan jag var ca 6 år gammal alltså i nästan 13 år, Jag började rida redan som liten då min moster hade egna hästar som jag ofta fick rida.
Just nu rider jag på torsdagar för Kristina och har även lektioner tillsammans med Linda. Jag är även stallvärdinna på tisdagar och torsdagar, då jag hjälper till i stallet.
Jag har suttit i Us styrelsen sedan Våren 2012 och är väldigt aktiv. Just nu sitter jag som vice ordförande och tycker att det är väldigt roligt. Har även hand om de flesta aktiviteterna i stallet tillsammans med Annelie, lekar övernattningar med mera.
 
Just nu rider jag inte då jag för ca 2,5 månad sedan bröt mitt ben och går därför på kryckor. Kommer förhoppningsvis vara tillbaka fullt ut igen i slutet av sommaren.
Däremot sköter jag om en häst i privatstallet vid namn Ramira. Henne känner dom flesta igen från tävlingsbanorna i hoppning men även i dressyr. Hon är tävlar med sin ryttare Josefin för bulycke.
 
Så ser ni mig i stallet och har någon fråga är det bara att ställa dem, jag kan svara på det mesta.
 
/ Felicia
 
 
 
 



Tack för ditt besök! Välkommen tillbaka till Bulyckes US-blogg.