Elin

Hej!

Jag heter Elin Bernhardsson och är född 1999.
Jag har hållit på med hästar sedan jag var ungefär 5 år. Jag rider här på Bulycke Ryttarförening sedan 2006.
På vårterminen 2011 gick jag med i US-styrelsen. Jag är med och annordnar de flesta aktiviteter som US har.
Undrar du något så är det bara att fråga mig! ;)


// Elin

 



Våra Aktiviteter

Vi i US-styrelsen jobbar för att få en starkare samhörighetskänsla mellan klubbens unga medlemmar. Att annordna olika aktiviteter tycker vi är ett bra sätt att uppnå detta.

Vi har spökkvällar med spökvandring, spökhistorier och lite läskigt snacks. Detta annordnar vi varje höst runt halloween.

På Luciashowen - som föreningen har varje år - har vi ett luciatåg med massa skönsång. Lucian körs in i häst och vagn av någon av våra söta ponnyer. Missa inte detta!

Vi har också läger för våra skötare och knatteledare. Dessa innehåller mycket lek och bus och annat skoj. Alla som är skötare eller har varit med och ledit på våra knattelektion (som vi har några söndagar per termin) är välkomna! (se mer info under skötar- resp. knattefliken)

På loven har vi filmkvällar, rykttävlingar och andra roliga saker. Håll utkik i stallet och här på hemsidan för att se när nästa aktivitet är.

På sommaren så rider vi ner hästarna till deras sommarhagar i Hästevik. Det är främts skötarna som får göra denna roliga och mysiga uteritt.

Vi hittar även på roliga aktiviteter för våra medlemmar i US-styrelsen. Vi har t.ex. paddlat kanot och varit på Åby och provat på körning.

Du är varmt välkommen att kontakta oss i US-styrelsen om du vill veta mer om våra aktiviteter!

Kontakt:
[email protected]


Hej alla barn!

Då inviger vi officiellt Bulyckes US hemsida!

På denna blogg(som det faktiskt är) kommer i princip allt stå som rör US på ett eller annat sätt uppe på Bulycke ryttarförening.

Har du några frågor?
Maila oss på våran egna mail: [email protected]

Välkommen


Denna charmiga häst heter Tilly

Denna charmiga bild är tagen på Tilly, Linnéas häst

 




Tack för ditt besök! Välkommen tillbaka till Bulyckes US-blogg.